Show sidebar
Bezárás

Egyoldalas rugós matrac, 120×200, FUTON ARONA

44 400 Ft
A FUTON ARONA egy egyoldalas rugós matrac, amely minőségi rugókbók készült. A rugók átmérője 2,2 cm. A matrac kiválóan szellőzik, ennélfogva fix ágyrácsra illik. Nem ajánlott állítható ágyrácsokhoz, mert a rugók megsérülhetnek. Mintás pamuthuzattal szállítjuk. A huzat mintája eltérhet az illusztrációs fotótól. A matrac magassága: 15,5 cm. Terhelhetőség: 80 kg.
Bezárás

Egyoldalú rugós matrac, 160×200, FUTON ARONA

56 700 Ft
Egyoldalú rugós matrac, minőségi rugók, amelyek átmérője 2,2 cm, pamut huzat - mix színes kárpitok, a matrachoz a 3-zónás flex, Basic Flex és Monna rácsot javasoljuk vásárolni.
Bezárás

Egyoldalú rugós matrac, 180×200, FUTON 80554 MIX

68 400 Ft
A FUTON ARONA egy egyoldalas rugós matrac, amely minőségi rugókbók készült. A rugók átmérője 2,2 cm. A matrac kiválóan szellőzik, ennélfogva fix ágyrácsra illik. Nem ajánlott állítható ágyrácsokhoz, mert a rugók megsérülhetnek. Mintás pamuthuzattal szállítjuk. A huzat mintája eltérhet az illusztrációs fotótól. A matrac magassága: 15,5 cm. Terhelhetőség: 80 kg. A matrachoz a 3-zónás Flex, Basic Flex vagy a Monna rácsot javasoljuk vásárolni.
Bezárás

Egyoldalú rugós matrac, 80×200, FUTON ARONA

31 700 Ft
A FUTON ARONA egy egyoldalas rugós matrac, amely minőségi rugókbók készült. A rugók átmérője 2,2 cm. A matrac kiválóan szellőzik, ennélfogva fix ágyrácsra illik. Nem ajánlott állítható ágyrácsokhoz, mert a rugók megsérülhetnek. Mintás pamuthuzattal szállítjuk. A huzat mintája eltérhet az illusztrációs fotótól. A matrac magassága: 14,5 cm. Terhelhetőség: 80 kg. A matrachoz a 3-zónás Flex, Basic Flex vagy a Monna rácsot javasoljuk vásárolni.
Bezárás

Egyoldalú rugós matrac, 90×200, FUTON ARONA

33 900 Ft
A FUTON ARONA egy egyoldalas rugós matrac, amely minőségi rugókbók készült. A rugók átmérője 2,2 cm. A matrac kiválóan szellőzik, ennélfogva fix ágyrácsra illik. Nem ajánlott állítható ágyrácsokhoz, mert a rugók megsérülhetnek. Mintás pamuthuzattal szállítjuk. A huzat mintája eltérhet az illusztrációs fotótól. A matrac magassága: 14,5 cm. Terhelhetőség: 80 kg. A matrachoz a 3-zónás Flex, Basic Flex vagy a Monna rácsot javasoljuk vásárolni.
Bezárás

Kétoldalas rugós matrac, 160×200, KOKOS MEDIUM

82 400 Ft
A matrac magját Bonell rúgók alkotják. Ennek a típusú matracnak az elve egy rugós mag, ahol a rugók kölcsönösen össze vannak kapcsolva. A rugós mag azon oldala, amely egy kétoldalas kókuszdeszkával van határolva, melynek mindkét oldala kókuszlatex réteggel, T25 -15 mm hideghabbal és préselt nemezzel van bevonva. A kókuszdeszka természetes kókuszrostokból készült, amelyeket a a kókuszdió rostjaiból nyernek. A huzat anyaga bútorszövet, steppelt mindkét oldalon, antiallergén jok-kal 80 g/m2. A termék minőségi alapanyagokból készült, a gyártási eljárás nem károsítja az ózonréteget. Terhelhetőség: 100 kg. A matrac magassága: 16 cm. A matrachoz javasoljuk a 3-zónás flex, Basic Flex és Monna rácsokat. Szállítási idő: 4-6 hét.
Bezárás

Kétoldalas rugós matrac, 90×200, KOKOS MEDIUM

47 900 Ft
A matrac magját Bonell rúgók alkotják. Ennek a típusú matracnak az elve egy rugós mag, ahol a rugók kölcsönösen össze vannak kapcsolva. A rugós mag azon oldala, amely egy kétoldalas kókuszdeszkával van határolva, melynek mindkét oldala kókuszlatex réteggel, T25 -15 mm hideghabbal és préselt nemezzel van bevonva. A kókuszdeszka természetes kókuszrostokból készült, amelyeket a a kókuszdió rostjaiból nyernek. A huzat anyaga bútorszövet, steppelt mindkét oldalon, antiallergén jok-kal 80 g/m2. A termék minőségi alapanyagokból készült, a gyártási eljárás nem károsítja az ózonréteget. Terhelhetőség: 100 kg. A matrac magassága: 16 cm. A matrachoz javasoljuk a 3-zónás flex, Basic Flex és Monna rácsokat.
Bezárás

Rugós matrac, 140×200, TEXEL ALERGIK

74 900 Ft
A matrac magját táskarugók alkotják, amelyek kiváló minőségű vezetékekből készültek (,,vízágy hatás,,). Ennek köszönhetően a gerinc természetes pozícióba kerül és kényelmes fekvést biztosít. A rugómag mindkét oldalát kókusz latex lemez, préselt nemez és fokozott rugalmasságú T25 - 25 mm poliuretán hab borítja. A matrac huzatának Alergik változata frotír anyagból készült, mindkét oldalon steppelt. A huzat megvásárolható Aloe Vera változatban is, ami cipzáras, levehető és 60 fokon mosható. A TEXEL ALERGIK matrac (Alergik, Aloe Vera) ebben a méretben csak megrendelésre készül. Szállítási idő: 4 ? 6 hét. Ajánljuk hozzá a 3-zónás Flex vagy Twinpack rácsokat. Terhelhetőség: 90 kg. A matrac magassága: 18 cm.
Bezárás

Rugós matrac, 180×200, KOKOS MEDIUM

84 900 Ft
A matrac magját Bonell rugók alkotják. Ennek a típusú matracnak az elve egy rugós mag, ahol a rugók kölcsönösen össze vannak kapcsolva. A rugós mag azon oldala, amely egy egyoldalas kókuszdeszkával van határolva be van vonva kókuszlatex réteggel, T25 -15 mm hideghabbal és préselt nemezzel. A rugós mag másik oldala pedig préselt nemezzel és T 25 -20 mm fokozott rugalmasságú hideghabbal van bevonva. A kókuszdeszka természetes kókuszrostokból készült, amelyeket a a kókuszdió rostjaiból nyernek. A huzat anyaga bútorszövet, steppelt mindkét oldalon, antiallergén jok-kal 80 g/m2. A termék minőségi alapanyagokból készült, a gyártási eljárás nem károsítja az ózonréteget. A kókuszdeszkás oldal terhelhetősége 100 kg, a habszivacsos oldalé 80 kg. A matrac magassága: 16 cm. A matrachoz a 3-zónás Flex, Basic Flex vagy a Monna rácsot javasoljuk vásárolni. Szállítási idő: 4-6 hét.
Bezárás

Rugós matrac, 80×195, KOKOS MEDIUM

40 600 Ft
A matrac magját Bonell rúgók alkotják. Ennek a típusú matracnak az elve egy rugós mag, ahol a rugók kölcsönösen össze vannak kapcsolva. A rugós mag azon oldala, amely egy egyoldalas kókuszdeszkával van határolva be van vonva kókuszlatex réteggel, T25 -15 mm hideghabbal és préselt nemezzel. A rugós mag másik oldala pedig préselt nemezzel és T 25 -20 mm fokozott rugalmasságú hideghabbal van bevonva. A kókuszdeszka természetes kókuszrostokból készült, amelyeket a a kókuszdió rostjaiból nyernek. A huzat anyaga bútorszövet, steppelt mindkét oldalon, antiallergén jok-kal 80 g/m2. A termék minőségi alapanyagokból készült, a gyártási eljárás nem károsítja az ózonréteget. A kókuszdeszkás oldal terhelhetősége 100 kg, a habszivacsos oldalé 80 kg. A matrac magassága: 16 cm. A matrachoz javasoljuk a 3-zónás flex, Basic Flex és Monna rácsokat.
Bezárás

Rugós matrac, 80×200, KOKOS MEDIUM

40 600 Ft
A matrac magját Bonell rúgók alkotják. Ennek a típusú matracnak az elve egy rugós mag, ahol a rugók kölcsönösen össze vannak kapcsolva. A rugós mag azon oldala, amely egy egyoldalú kókuszdeszkával van határolva be van vonva kókuszlatex réteggel, T25 -15 mm hideghabbal és préselt nemezzel. A rugós mag másik oldala pedig préselt nemezzel és T 25 -20 mm fokozott rugalmasságú hideghabbal van bevonva. A kókuszdeszka természetes kókuszrostokból készült, amelyeket a a kókuszdió rostjaiból nyernek. A huzat anyaga bútorszövet, steppelt mindkét oldalon, antiallergén jok-kal 80 g/m2. A termék minőségi alapanyagokból készült, a gyártási eljárás nem károsítja az ózonréteget. A kókuszdeszkás oldal terhelhetősége 100 kg, a habszivacsos oldalé 80 kg. A matrac magassága: 16 cm. A matrachoz javasoljuk a 3-zónás flex, Basic Flex és Monna rácsokat.
Bezárás

Rugós matrac, 80×200, PALMEA

52 900 Ft
A matrac magját táskarugók alkotják, amelyek kiváló minőségű vezetékekből készültek (,,vízágy hatás,,). Ennek köszönhetően a gerinc természetes pozícióba kerül és kényelmes fekvést biztosít. A rugómag mindkét oldalát kókusz latex lemez, préselt nemez és poliuretán hab T25 - 25 mm borítja fokozott rugalmassággal. A termék minőségi alapanyagokból készült, a gyártási eljárás nem károsítja az ózonréteget. A matrac téli-nyári huzattal van ellátva, melynek egyik oldala antiallergén pamuttal átvarrott, a másik oldala pedig juhgyapjúval. A matrachoz javasoljuk a Twinpack vagy Twinflex rácsot vásárolni. Terhelhetőség: 110 kg. A matrac magassága: 18 cm.