Oldalsáv
Termékek oldalanként 9 24 36
Új
Bezárás

Kárpitozott egyes ülés, fekete ekobőr, BITER 1 BB rendelésre

73 200 Ft
BITER I BB egyes ülés Anyag: ekobőr Színe: fekete Méretei (SzéxMéxMa): 60x90x88 cm Az alsó tér magassága a padlótól: 3 cm Bontásban szállítva, szállítási idő 6-8 hét.
Új
Bezárás

Ottomán, ökobőr fekete, jobb, BITER OTT 1B ZP

138 900 Ft
Ottomán, jobb, BITER OTT 1B ZP Anyag: ökobőr Szín: fekete Méretek (SzéxMéxMa): 92x153x88 cm Az alsó tér magassága a padlótól: 3 cm Szállítási határidő 6-8 hét. Lehetőséget kínálunk, hogy válasszon egy színárnyalatot a CABLO szövet hét színárnyalatából és ugyanúgy az ökbőr hét színárnyalatából. Az árnyalatokat a mellékelt mintavevőben találja. A szín kiválasztásakor közvetlenül a megrendeléskor jegyezze fel a megjegyzésben. Szállítási határidő 6-8 hét.
Új
Bezárás

Ottomán, ökobőr fekete, bal, BITER OTT 1B ZP

138 900 Ft
Ottomán, bal, BITER OTT 1B ZP Anyag: ökobőr Szín: fekete Méretek (SzéxMéxMa): 92x153x88 cm Az alsó tér magassága a padlótól: 3 cm Szállítási határidő 6-8 hét. Lehetőséget kínálunk, hogy válasszon egy színárnyalatot a CABLO szövet hét színárnyalatából és ugyanúgy az ökbőr hét színárnyalatából. Az árnyalatokat a mellékelt mintavevőben találja. A szín kiválasztásakor közvetlenül a megrendeléskor jegyezze fel a megjegyzésben. Szállítási határidő 6-8 hét.
Új
Bezárás

Ottomán, ökobőr fekete, jobb, BITER OTT 1B P

108 800 Ft
Ottomán, BITER OTT 1B P Anyag: ökobőr Szín: fekete Méretek (SzéxMéxMa): 92x153x88 cm Az alsó tér magassága a padlótól: 3 cm Szállítási határidő 6-8 hét. Lehetőséget kínálunk, hogy válasszon egy színárnyalatot a CABLO szövet hét színárnyalatából és ugyanúgy az ökbőr hét színárnyalatából. Az árnyalatokat a mellékelt mintavevőben találja. A szín kiválasztásakor közvetlenül a megrendeléskor jegyezze fel a megjegyzésben. Szállítási határidő 6-8 hét.
Új
Bezárás

Ottomán, ökobőr fekete, bal, BITER OTT 1B L

108 800 Ft
Lehetőséget kínálunk, hogy válasszon egy színárnyalatot a CABLO szövet hét színárnyalatából és ugyanúgy az ökbőr hét színárnyalatából. Az árnyalatokat a mellékelt mintavevőben találja. A szín kiválasztásakor közvetlenül a megrendeléskor jegyezze fel a megjegyzésben. Szállítási határidő 6-8 hét. Az alsó tér magassága a padlótól: 3 cm
Új
Bezárás

Sarok rész, ökobőr fekete, BITER R

90 500 Ft
SAROK RÉSZ BITER R Anyag: ökobőr Szín: fekete Méretek (SzéxMéxMa): 87x88x87 cm Az alsó tér magassága a padlótól: 3 cm Szállítási határidő 6-8 hét. Lehetőséget kínálunk, hogy válasszon egy színárnyalatot a CABLO szövet hét színárnyalatából és ugyanúgy az ökbőr hét színárnyalatából. Az árnyalatokat a mellékelt mintavevőben találja. A szín kiválasztásakor közvetlenül a megrendeléskor jegyezze fel a megjegyzésben. Szállítási határidő 6-8 hét.
Új
Bezárás

3 ülés háttámlával és kihúzható, ökobőr fekete, jobb, BITER 3 1B ZF

181 900 Ft
3-ülés háttámlával kinyitható, jobb, BITER 3 1B ZF Anyag: ökobőr Szín: fekete Méretek (SzéxMéxMa): 175x90x88 cm Az alsó tér magassága a padlótól: 3 cm Szállítási határidő 6-8 hét. Lehetőséget kínálunk, hogy válasszon egy színárnyalatot a CABLO szövet hét színárnyalatából és ugyanúgy az ökbőr hét színárnyalatából. Az árnyalatokat a mellékelt mintavevőben találja. A szín kiválasztásakor közvetlenül a megrendeléskor jegyezze fel a megjegyzésben. Szállítási határidő 6-8 hét.